Wijkvereniging Maaswijk & Schenkel
Photofacts
DigitaleFotografieTips
De Wijkvereniging organiseert een grote variatie aan activiteiten. Deze vinden zowel wekelijks, maandelijks als jaarlijks plaats. Daarnaast worden er door het jaar heen diversen workshops gegeven. Voor ieder wat wils. Ook Fotoclub Spijkcity maakt deel uit van de wijkvereniging.
Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website.
DigitaleFotografieTips.nl heeft tot doel zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor de fotografie hobby, want ik heb gemerkt dat je iets veel leuker gaat vinden als je er ook iets vanaf weet. En het levert ook nog eens betere foto’s op. Wat wil je nog meer. Veel plezier!